Companii

Firma Ared, deţinută de Alexandru Bercea, a construit 1.500 de locuinţe în Arad

Foto Shutterstock

Foto Shutterstock

Autor: Cristina Cuncea

18.12.2013, 18:30 1190

Firma Ared, deţinută indirect de omul de afaceri Alexandru Bercea din Arad, încheie anul cu peste 1.500 de apartamente finalizate, în trei proiecte rezidenţiale în Arad, şi are în derulare construcţia altui proiect în Oradea, în total cele patru ansambluri fiind evaluate la 98 milioane de euro. Compania, membră a holdingului Alber, a dezvoltat în Arad trei proiecte rezidenţiale - RED 1, 2, 3 - ultimul dintre ele urmând a fi finalizat anul viitor.

În total sunt peste 1.500 de apartamente finalizate, precum şi un azil de bătrâni şi peste 60.000 de metri pătraţi de hale industriale şi birouri. Al patrulea ansamblu rezidenţial, RED 4, este în derulare în Oradea, având o valoare de piaţă de aproximativ 14 mil. euro. Acesta va cuprinde 280 de apartamente, dintre care 200 au fost vândute. În total, cele patru proiecte valorează peste 98 de milioane de euro, se arată într-un comunicat al companiei.

Ared a fost înfiinţată în 2005 şi este specializată în dezvoltarea de ansambluri rezidenţiale şi hale industriale. Firma este cea mai importantă companie a holdingului Alber, un grup de companii care activează în domeniul real estate în câteva dintre marile oraşe ale României. Holdingul este condus de omul de afaceri Alexandru Bercea şi include nouă divizii.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.12.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO