Companii

Ford apasă frâna şi în lunile următoare. Fabrica de la Craiova stă cinci zile în martie şi alte trei în aprilie

Ford apasă frâna şi în lunile următoare. Fabrica de...

Autor: Bogdan Alecu

19.02.2014, 07:30 261

Uzina Ford de la Craiova va continua să oprească producţia de maşini şi în martie şi aprilie, după cele patru zile anunţate pentru februarie. „Ford România continuă să îşi ajusteze volumul de producţie în funcţie de cererea de pe piaţă şi va opri activitatea în Secţia de operaţiuni vehicule timp de cinci zile în luna martie, respectiv trei zile în aprilie“, au declarat reprezentanţii companiei.

În ceea ce priveşte secţia de producţie motoare nu se anticipează zile fără producţie în perioada următoare.În total, în intervalul ianuarie-aprilie Ford nu va produce maşini în 14 zile lucrătoare, în care s-ar fi produs aproape 5.200 de maşini.

Anul trecut în intervalul septembrie-decembrie producţia a fost oprită timp de 40 de zile. Spre deosebire de anul trecut, când numărul zilelor dintr-o lună fără producţie a urcat spre 13 în octombrie şi noiembrie, în acest an sunt anunţate între trei şi cel mult cinci zile într-o singură lună.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 19.02.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO