Companii

Ford România: Vom restitui toate activele imobiliare conexe către AVAS

Ford România: Vom restitui toate activele imobiliare conexe către AVAS

Autor: Gabriel Botezatu

29.06.2011, 00:00 638

Reprezentanţii companiei americane Ford afirmă că va restituitoate activele conexe ale fostei societăţi Automobile Craiova cătreAVAS, ca răspuns la acuzaţiile aduse de un grup de investitorireferitoare la un presupus ajutor de stat ilegal acordatproducătorului auto.

Un grup de investitori români a sesizat Comisia Europeană cuprivire la un presupus ajutor de stat ilegal acordat de statcompaniei americane Ford, întrucât producătorul auto nu atransferat activele imobiliare ale societăţilor care urmau săfuzioneze după privatizarea Automobile Craiova.

"Compania Ford a luat toate măsurile posibile care suntprevăzute în contractul de privatizare pentru finalizareaprocesului de restructurare, iar obiectivul nostru este acela de arestitui toate activele conexe către Autoritatea de Valorificare aActivelor Statului, aşa cum este stipulat în contractul deprivatizare", a declarat Nadia Crişan, membru în Consiliul deAdministraţie al Ford România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO