Companii

Fraţii Mureşan de la Electrogrup şi-au bugetat afaceri de 80 mil. euro şi privesc spre pieţele externe

Fraţii Mureşan de la Electrogrup şi-au bugetat afaceri...

Autor: Laurentiu Cotu

25.06.2013, 22:00 668
Businessul fraţilor Teofil şi Simion Mureşan din Cluj-Napoca, care deţin grupul de firme Electrogrup, va creşte în acest an cu 5%, la aproximativ 355 mil. lei (80 mil. euro), în timp ce numărul angajaţilor va depăşi pragul de 400 de persoane, cu 10% mai mult faţă de anul trecut.   
 
Cea mai mare companie din grup, Electrogrup a încheiat primele cinci luni din acest an cu o cifră de afaceri de aproximativ 73 mil. lei (circa 16,5 mil. euro), mai mult cu 35% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Pentru întreg anul, clujenii mizează pentru compania Electrogrup pe o cifră de afaceri de 160 mil. lei (circa 36 mil. euro), în creştere cu 10% faţă de anul trecut.
 
În cadrul grupului activează companiile Electrogrup (servicii de infrastructură), Direct One (operator de telecom), Ten Gaz&Energy (producător, distribuitor şi furnizor de gaze naturale şi electricitate), WESEE (parcuri eoliene), Alesis&GV (microhidrocentrale).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO