Companii

Georg Pucker este noul director de operaţiuni al Athénée Palace Hilton din Capitală

Georg Pucker este noul director de operaţiuni al...

Autor: Cristina Bellu

24.10.2017, 13:22 195

Athénée Palace Hilton l-a numit pe Georg Pucker în funcţia de director de operaţiuni al companiei, acesta ocupând recent poziţia de manager de operaţiuni la Hilton Köln, unde a condus toate departamentele operaţionale, inclusiv zona de Food & Beverage, restaurantele hotelului, zona de banqueting, bucătăria, recepţia, relaţiile cu clienţii, housekeeping şi departamentul tehnic.

Cu o experienţă de peste 15 ani în industria ospitalităţii, înainte de a se alătura hotelului Hilton Köln, Pucker a petrecut trei ani la Hilton Dusseldorf, în calitate de Food & Beverage Service Manager. De asemenea, a deţinut poziţii în Hilton Munich Park şi în alte hoteluri din Frankfurt şi Munchen.

„Sunt foarte mândru să fac parte din acest hotel cu o moştenire istorică atât de bogată şi să mă alătur unei echipe fantastice de profesionişti locali şi internaţionali. Athénée Palace Hilton Bucureşti şi Hilton sunt cunoscute pentru calitate şi pentru crearea de experienţe deosebite pentru oaspeţi şi pentru membrii echipei, iar scopul meu şi al echipelor pe care le voi conduce este de a ridica aceste servicii la un nivel şi mai înalt. Bucureştiul este un oraş foarte atractiv şi prietenos, cu un mix generos de turism de afaceri şi de agrement, unde întrevăd oportunităţi deosebite în a duce mai departe renumele hotelului atât pe piaţa internaţională cât şi pe cea locală.”, a declarat Georg Pucker, referindu-se la noua sa poziţie în cadrul Athénée Palace Hilton.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO