Companii

Hotelul de cinci stele Mamaia, la vânzare pentru 3,7 mil. euro

Autor: Mirabela Tiron

07.11.2010, 23:05 35

Hotelul de cinci stele Mamaia, care operează 24 de camere înstaţiunea cu acelaşi nume, va fi scos la vânzare de cătreMinisterul Turismului prin licitaţie deschisă, pentru un preţ depornire de 3,7 milioane de euro, potrivit datelor de pe site-ulministerului.

"Termenul limită de depunere a ofertelor este 16 noiembrie,urmând ca a doua zi să aibă loc şedinţa de deschidere a acestora",au transmis oficialii ministerului.

De asemenea, va fi scoasă la vânzare şi vila turistică Mamaia şiun teren de 2.415 metri pătraţi pentru un preţ minim de 1,1milioane de euro. Cele două active sunt înregistrate pe companiaMamaia SA, care a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri decirca 828.000 euro.

Ministerul Turismului a mai scos la vânzare şi active alesocietăţilor Litoral SA (sediul administrativ al hoteluluiBucureşti B şi o magazie) şi ale societăţii Neptun-Olimp (terenuriintravilane în staţiunea Neptun), pe care ar putea încasa minim 2,6milioane euro.

Recent, ministerul a vândut pentru 1,4 milioane de euro pachetulde 3,4% deţinut la Ana Hotels, compania omului de afaceri GeorgeCopos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO