Companii

Isopan: Deşi construcţiile s-au confruntat în 2021 cu creşterea costului materiilor prime, marii jucători nu au renunţat la investiţii

Isopan: Deşi construcţiile s-au confruntat în 2021 cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

16.02.2022, 07:00 261

Producătorul de panouri termoizolante Isopan, deţinut de italienii de la Manni Group, are un buget de investiţii de 5 mil. euro pentru 2022, banii urmând să se îndrepte spre eficientizarea infrastructurii şi a fluxului de producţie. În 2021, Isopan a depăşit pragul de 3 mi­lioa­ne de metri pătraţi de panouri termoizolante pentru proiec­te de construcţii în România, dar şi în ţările vecine.

„Chiar dacă domeniul nostru de activitate s-a con­fruntat în 2021 cu provocări determinate de creşterea costului materiilor prime, piaţa locală nu a avut parte de situaţii în care mari jucători să renunţe la planurile de investiţii. Totodată, proiecte din sectorul nostru de ac­ti­vi­ta­te s-au reluat şi au termene de livrare în viitorul apro­piat, factor ce a contribuit la crearea unui climat de piaţă favorabil“, spune Toni Pera, director general al Isopan.

Compania a livrat anul trecut panouri termoizo­lante pentru faza a doua a celui mai mare centru logistic eMAG, pentru centrul logistic Lidl, Jumbo, magazine ale retailerilor Lidl, Penny, Kaufland şi Dedeman, pentru Sala Polivalentă Bistriţa, sisteme de învelitori şi pereţi interiori pentru CTP şi, de asemenea, pentru proiecte din afara ţării, precum extinderea centrului logistic Lidl Sofia şi fabrica de baterii Samsung SDI.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO