Companii

KPMG a avut venituri de 36,5 mil. euro, în creştere cu 4%

KPMG a avut venituri de 36,5 mil. euro, în creştere cu 4%

Autor: Claudia Medrega

11.11.2013, 18:51 23

Firma de audit şi consultanţă KPMG a înregistrat în România şi Moldova venituri de 36,5 mil. euro în exerciţiul financiar încheiat la 30 septembrie 2013, în creştere cu 4% faţă de anul financiar precedent. Rezultatele înregistrate de serviciile de Asistenţă Fiscală şi Juridică reprezintă 25% din totalul cifrei de afaceri, în timp ce serviciile de consultanţă în afaceri şi serviciile de audit & assurance reprezintă 29% şi respectiv 46% din veniturile totale.

Datele reflectă veniturile consolidate pentru toate companiile KPMG din România şi Republica Moldova, pe standardele internaţionale de raportare financiară (IFRS).

„KPMG a oferit servicii de audit şi/sau contabilitate în mai multe listări şi emisiuni de obligaţiuni pe plan local şi internaţional, pentru clienţi precum RCS-RDS, Romgaz, Nuclearelectrica, UniCredit Tiriac Bank şi Raiffeisen Bank. Oferim asistenţă clienţilor aflaţi în proces de restructurare, consultanţă pentru investiţii şi suport în transformarea sistemelor şi proceselor interne în scopul susţinerii creşterii”, a spus Şerban Toader (foto), senior partner al KPMG în Romania şi Moldova.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.11.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO