Companii

KPMG numeşte un nou partener în România şi doi directori

KPMG numeşte un nou partener în România şi doi directori

Autor: Roxana Rosu

03.10.2016, 15:16 1304

KPMG a numit pe 1 octombrie un nou partener la biroul din România, René Schӧb, specializat pe consultanţă fiscală, iar Tracey Walker, specialistă în combaterea mitei şi a corupţiei, şi Ionuţ Măstăcăneanu au fost promovaţi în poziţia de director.

René Schӧb, noul partener pe zona de Consultanţă Fiscală, are o experienţă de peste 17 ani, dintre care ultimii nouă în calitate de Managing Partner în cadrul altor companii internaţionale de consultanţă în România. El este specializat în asistenţa integrată a clienţilor, cu accent pe companii mari şi mijlocii deţinute de investitori privaţi.

Unul dintre obiectivele lui René Schӧbîn noua lui poziţie va fi să conducă şi să dezvolte un birou specializat în oferirea de servicii KPMG pentru clienţii vorbitori de limba germană („KPMG German desk”).

“Prezenţa investitorilor vorbitori de limbă germană în România s-a dezvoltat semnificativ şi sunt încântat să pot contribui la consilierea clienţilor în diverse domenii ale serviciilor KPMG. Consider că o înţelegere profundă a cadrului de reglementare al companiilor străine de către biroul german al KPMG este foarte importantă pentru a putea oferi asistenţă clienţilor noştri", a spus noul partener.

Schӧb a mai lucrat în cadrul KMPG, în Elveţia.

Tracey Walker, noul director pe Forensic, are naţionalitate sud-africană peste 10 ani de experienţă în investigarea fraudelor la nivel internaţional în mai multe ţări, printre care România, Ungaria, Germania, Slovenia, Africa de Sud şi Statele Unite. Experienţa ei acoperă atât aspecte naţionale, cât şi internaţionale, în ultimii ani lucrând în Europa Centrală şi de Est.

Ea a coordonat investigaţii cu privire la mită şi corupţie, investigaţii de fraudă şi delapidare atât în sectorul privat, cât şi public, a analizat şi implementat măsuri de prevenire şi combatere a mitei, corupţiei şi fraudelor. Prin prisma experientei sale ca manager senior la Direcţia Anticorupţie din Africa de Sud, precum şi de consultant la Biroul Naţiunilor Unite pentru Droguri şi Criminalitate, Tracey Walker este specialistă în combaterea mitei şi a corupţiei.

Ionuţ Măstăcăneanu, Director pe Consultanţă Fiscală, şi-a început cariera în KPMG în urmă cu 12 ani şi în prezent conduce echipa specializată în servicii financiate din cadrul departamentului de consultanţă fiscală. „M-am specializat în oferirea de asistenţă clienţilor din sectorul serviciilor financiare încă de la începutul carierei mele, când m-am alăturat echipei KPMG. Ceea ce m-a atras atunci la această industrie şi continuă să mă stimuleze sunt provocările generate de mediul în continuă evoluţie, în care flexibilitatea şi reacţia rapidă la schimbare devin extrem de importante. Sunt încântat că fac parte dintr-o echipă foarte bine pregătită, alături de care doresc să susţin în continuare clienţii noştri în atingerea obiectivelor lor de business”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO