Companii

Magazinul Bally de pe Magheru se inchide

06.04.2009, 00:00 251

Octavian Radu, proprietarul RTC, care a adus pe piata de fashion 14 branduri internationale, a hotarat sa inchida magazinul de incaltaminte si accesorii de lux Bally de pe bulevardul Magheru din Capitala pentru a gasi o zona mai potrivita conceptului. Conducerea companiei nu a anuntat inca unde va fi mutat magazinul, intrucat discutiile cu proprietarii de spatii comerciale nu au fost finalizate. Anterior, compania spunea ca locul brandurilor de lux este pe arterele comerciale.

"Cu brandurile de lux ne orientam spre zonele stradale pentru ca nu putem sa le afisam in malluri", spunea anul trecut Ramona Stanciulescu, directorul Rafar, divizia de fashion a RTC. Majoritatea brandurilor premium au ales pentru deschidere arterele din centrul Bucurestiului sau galeriile comerciale din cadrul hotelurilor importante, foarte putine fiind acelea care s-au lansat in malluri cu target pe clientii premium. 
Pana cand se va deschide noul Bally, produsele vor fi vandute in magazinele Catwalk de pe Calea Victoriei si din extensia Plaza Romania, care se va lansa pe o suprafata de 250 de metri patrati.
Brandul de lux Bally a fost preluat de Octavian Radu la inceputul lunii iulie a anului trecut de la Adrian Puiu, cel care a adus si marca internationala de accesorii Furla. Magazinul, singurul la nivel local, pe o suprafata de 100 de metri patrati a fost adus in franciza in decembrie 2007 de oamenii de afaceri Adrian Puiu si Dragos Doros, prin firma Top Retail.
 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO