Business Construct

Popoviciu şi-a schimbat biroul

Popoviciu şi-a schimbat biroul
29.09.2010, 23:48 47

Omul de afaceri Gabriel Popoviciu, cel care controleazăproiectul imobiliar Băneasa din nordul Capitalei, a scos laînchiriat imobilul pe care îl deţine pe strada C.A. Rosetti dinBucureşti, în apropierea Ateneului Român, unde până de curând erauînregistrate sediile mai multor firme din portofoliu, dar şi biroulpersonal al omului de afaceri.

Pe clădirea istorică, având o suprafaţă de 1.700 de metripătraţi, este plasat un banner al firmei de consultanţă imobiliarăThe Advisers Knight Frank, care anunţă disponibilitatea imobiluluispre închiriere.

Situată între cele mai importante artere din centrul Capitalei -Calea Victoriei şi bulevardul Magheru -, clădirea poate fi evaluatăla circa 6-7 milioane de euro. Imobilul ar putea fi folosit dreptsediu pentru o firmă de servicii sau pentru activităţi culturale,ţinând cont de apropierea de Muzeul Naţional de Artă al României şide Ateneul Român.

Potrivit informaţiilor existente, birourile firmei Băneasa aufost mutate în Băneasa Business & Technology Park, centrul deafaceri dezvoltat de Popoviciu în nordul Capitalei.

La adresa din strada C.A. Rosetti a fost înregistrat sediulfirmei Băneasa Investments, dar şi al firmelor A.S.D. Mioriţa şiShopping Center Holding, societăţi al căror sediu a fost schimbatîn ultimele luni. Shopping Center Holding este firma prin carePopoviciu a cumpărat în această vară centrul comercial Tiago Malldin Oradea, plătind ceva mai mult de 30 de milioane de euro pentruproiectul intrat în faliment.

Pe lângă proiectul Băneasa din nordul Capitalei, Popoviciu maicontrolează şi alte proprietăţi în Bucureşti, printre acesteanumărându-se atât terenuri, cât şi clădiri, precum sediul Petromdin imobilul Dorobanţi 239.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO