Companii

Mocanu, DAAS: Este puţin probabil să ai rezultate dacă tu nu îţi cunoşti produsele şi serviciile

Mocanu, DAAS: Este puţin probabil să ai rezultate dacă...

Autor: Cristina Roşca

22.04.2013, 10:53 398

Daniel Mocanu, directorul executiv şi acţionarul majoritar al DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, este de părere că este foarte important ca un manager şi un antreprenor să îşi cunoască produsele şi serviciile pe care le vinde. Situaţia se aplică şi miniştrilor şi angajaţilor statului.

“Este puţin probabil să ai rezultate dacă tu nu îţi cunoşti produsele şi serviciile. Un astfel de business nu are şanse de reuşită”, crede antreprenorul care a creat un business cu afaceri de 23,5 mil. euro anul trecut.

El consideră că ministrul transporturilor ar trebui să meargă să vadă ce se întâmplă în Gara de Nord, ce se întâmplă cu CFR.

“Dacă au lăsat situaţia să se ajungă până aici măcar să facă ceva acum să remedieze situaţia. Eu am mers cu trenul recent şi am fost şi în Gara de Nord anul trecut şi situaţia este deplorabilă. Recent am mers cu trenul în Elveţia şi este incoparabil mai bine”, spune antreprenorul.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO