Companii

Outlet-ul Fashion House, reduceri intre 30% si 70%

27.08.2008, 18:54 100

Centrul comercial de tip outlet Fashion House, care va fi deschis la sfarsitul lunii noiembrie a acestui an la intrarea pe autostrada Bucuresti-Pitesti, a fost inchiriat in proportie de 90%, una dintre conditiile impuse retailerilor care vor fi prezenti aici este aplicarea unor reduceri de 30-70% fata de magazinele obisnuite pe toata perioada anului, potrivit companiei de consultanta imobiliara Cushman & Wakefield Activ Consulting, unul dintre agentii proiectului.
In data de 26 noiembrie vor fi deschise magazine cu o suprafata de 16.000 de metri patrati, proiectul dezvoltat de Liebrecht & wooD urmand sa fie extins pana la 20.500 de metri patrati si aproximativ 130 de magazine.
Printre viitorii chiriasi ai centrului comercial se numara firme precum Puma, Benetton, Mango, Stefanel, Champion, Levi's, Timberland, Nautica, Lee Cooper, Steilmann, Bigotti, Cavaliere, BSB sau Benvenuti.
Fashion House este dezvoltat de catre compania cu actionariat belgian Liebrecht & wooD in cadrul parcului de retail West Park, a carui prima faza, constand intr-un magazin de bricolaj Hornbach, a fost inaugurata in vara acestui an.
Proiectul va cuprinde totodata si un magazin de mobilier Kika, cu o suprafata de 29.000 de metri patrati, precum si un magazin de electronice si electrocasnice de mari dimensiuni Technomarket, cu o suprafata de 6.000 de metri patrati.
Pentru inchirierea proiectului Liebrecht & wooD a apelat la doua firme de consultanta, Cushman & Wakefield si Jones Lang LaSalle.
Investitia in proiect se ridica la 120 de milioane de euro, numarul de potentiali clienti ridicandu-se la aproximativ 3,5 milioane de oameni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO