Companii

(P) Cât de usor este să câştigi o excursie de două persoane la Paris

Mediafax Foto/Lucian Muntean
28.02.2014, 21:23 995

Knorr te trimite timp de o săptămână la Paris, unde, alături de încă o persoană poţi descoperi secretele culinare ale fracezilor. Tot ce trebuie să faci este să cumperi o pungă de Knorr Punga Magică, să păstrezi bonul de casă, iar mai apoi să te înscrii pe site-ul Reţeta Perfectă.

Knorr pune la dispoziţie 111 premii, printre care: 100 de suporturi pentru tăvi, 10 seturi de tăvi ceramice pentru friptură şi o excursie în jurul Parisului, în perioada 20-27 mai 2014.

Sejurul este oferit pentru două persoane. Premiul asigură zborul dus-întors Bucureşti – Paris (taxele de aeroport dunt incluse) cu trasfer la şi de la hotel inclus, 7 nopţi de cazare la un hotel de 4 stele cu mic dejun inclus, excursie de o zi la Marais cu transfer inclus, curs de gătit la Paris cu transfer inclus, excursie în zona Reims & Champagne cu transfer inclus, tur gastronomic ]n Montmartre cu transfer inclus, excursie pe valea Loarei, cin[ la restaurantul Le Train Bleu.

Mai multe despre cum puteţi beneficia despre circuit culinar la Paris puteţi afla aici.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO