Companii

Petrom va inaugura joi cel mai mare proiect de birouri finalizat în România - GALERIE FOTO

Complexul cuprinde cinci cladiri: doua cladiri administrative ovale, care se numesc Infitniy, o cladire cu forma clasica, Tower (foto dr. sus), un centru de date si o centrala cu o capacitate instalata de 5 MW

Petrom va inaugura joi cel mai mare proiect imobiliar finalizat în România

Autor: Roxana Petrescu

30.11.2010, 14:18 71

Petrom va deschide joi cel mai mare proiect imobiliar finalizatîn România în contextul în care economia locală traversează aldoilea an de criza care a dus la blocarea mai multor investiţii deprofil.

Petrom City, localizat în zona de nord a Bucureştiului, laStrăuleşti, este o investiţie de peste 100 de milioane de euro lacare au lucrat peste 4.000 de oameni din aproape 150 de companiicare au fost implicate în diferite etape ale construcţiei.

Petrom City va găzdui peste 2.500 de salariaţi ai companiei dinBucureşti şi Ploieşti, aceştia urmând să fie mutaţi până înprimavara anului viitor. Complexul va cuprinde cinci clădiri: douăclădiri administrative ovale, care se numesc Infinity, o clădire cuforma clasică, Tower, un centru de date şi o centrală cu ocapacitate instalată de 5 MW.

Lucrările la proiect au început în aprilie 2008. Suprafaţaproiectului este de 100.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO