Companii

Producătorul de plăci ceramice Lasselsberger are un nou director

 Producătorul de plăci ceramice Lasselsberger are un nou director

Autor: Andreea Mioara Neferu

16.07.2012, 11:37 325

Toni Teau, 44 de ani, este noul director general şi membru în Consiliul de Administraţie al Lasselsberger SA şi Sanex SA, subsidiarele locale ale grupului austriac producător de plăci ceramice Lasselsberger

Noul executiv are experienţă de management financiar-contabil în companii multinaţionale. În perioada 2000-2004, el a mai lucrat în cadrul Sanex ca vicepreşedinte pe segmentul financiar-contabil.

"Principalele obiective la cârma Lasselsberger România sunt consolidarea relaţiilor de colaborare cu partenerii noştri şi, de asemenea, îmbunătăţirea continuă a calităţii produselor şi a serviciilor", a declarat Toni Teau. Totodată, noul executiv mizează pe creşterea cotei de piaţă şi pe continuarea investiţiilor pe plan local.

Lasselsberger are peste 100 de parteneri în ţară.

Lasselsberger SA a avut anul trecut o cifră de afaceri de circa 83,2 milioane de lei (19,6 milioane de euro), în timp ce Sanex a înregistrat un business de 94,9 milioane de lei (22,4 milioane de euro), potrivit Ministerului Finanţelor. Grupul austriac deţine 67,93% din acţiunile Sanex.

Pe piaţa locală, Lasselsberger concurează cu jucători precum KAI Ceramics.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO