Companii

Profit exponential la Energoutilaj Bucuresti

05.11.2004, 00:00 31

Societatea Energoutilaj Bucuresti a raportat o crestere a profitului net pe primele 9 luni ale anului pana la 0,43 milioane de euro.   Cifra de afaceri a companiei, din aceeasi perioada, s-a mentinut la un nivel relativ constant fata de anul trecut, de aproximativ 1,7 milioane de euro.
Cresterea profitului se datoreaza, conform notei explicative remisa de companie, amanarii in vederea scutirii la plata a datoriilor catre bugetul de stat, precum si a penalitatilor si majorarilor de intarziere. Oficialii companiei au refuzat sa comenteze rezultatele financiare ale companiei.
Societatea activeaza pe piata serviciilor de mecanizare in constructii si transporturi.
Actionarul majoritar al Energoutilaj este societatea Electroaparataj, cu 71,72% din actiunile companiei, achizitionat de la A.P.A.P.S. in urma procesului de privatizare derulat la inceputul acestui an.
Actiunile societatii sunt listate la Bursa Elecronica Rasdaq, ultima cotatie fiind de 23.400 de lei/actiune. Capitalizarea bursiera a companiei este de 1,08 milioane de euro.
alexandru.cerchez@zf.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO