Companii

Rainer Gieringer a fost numit noul director general al hotelului Athénée Palace Hilton din Capitală

Rainer Gieringer

Rainer Gieringer

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.03.2018, 12:00 631

Hotelul de cinci stele Athénée Palace Hilton din Bucureşti l-a numit pe Rainer Gieringer la conducerea hotelului, înlocuindu-l pe Aykut Korkmaz, care a preluat poziţia de director general la Hilton Baku. Aykut Korkmaz a fost numit la conducerea hotelului în prima parte a anului 2016.

Rainer Gieringer are o experienţă de 25 de ani în industria ospitalităţii şi în cadrul lanţului de hoteluri Hilton. Recent, a petrecut cinci ani în Ungaria în calitate de director general al Hilton Budapest City.

Înainte de Budapesta, Gieringer a lucrat patru ani în Turcia, ocupând funcţia de manager de hotel pentru Hilton Istanbul, iar anterior a fost director de operaţiuni pentru Hilton Ankara. Înainte de aceste poziţii, Gieringer a condus departamentele operaţionale ale hotelurilor Hilton Mainz şi Hilton Mersin.

Gieringer revine la Bucureşti după 13 ani, după ce în perioada 2003-2005 a ocupat funcţia de manager de operaţiuni food & beverage la Athénée Palace Hilton.

„Mă bucur să revin în acest hotel-reper al Bucureştiului. (...) Vom lansa noi concepte în cadrul restaurantelor şi sălilor de conferinţă, adresându-ne atât oaspeţilor din afară cât şi pieţei locale. În plus, sunt încântat să mă întorc în Bucureşti şi să observ cum a crescut piaţa hotelieră locală de-a lungul anilor. Vom continua să sprijinim industria ospitalităţii şi să promovăm Bucureştiul către turiştii din întreaga lume“, a declarat Gieringer.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO