Antreprenori locali

Antreprenorul Dragoş Irimescu aşteaptă afaceri de 6 mil. euro dintr-o fabrică de prelucrare a pietrei naturale cumpărată cu 700.000 de euro de la turci

Secțiune susținută de Medlife Logo

3 aug 2018 Autor: Alina-Elena Vasiliu

♦ Irimescu a cumpărat fabrica din Băicoi a turcilor de la Mesta cu 700.000 de euro ♦ „Să angajezi pe cineva pregătit şi cu capacitate de muncă e tot mai greu, nu ştiu unde vom ajunge în ritmul acesta. Obiectivul nostru este să ajungem la o echipă dedicată de vânzări de 10-12 oameni, dar nu îi găsim“, spune Dragoş Irimescu.

Antreprenorul Dragoş Iri­mescu, cel care a pus bazele producă­torului de învelitori metalice Depaco, a intrat pe un nou segment de piaţă, după ce a achiziţionat o fabrică de prelucrare a pietrei în localitatea Băicoi din judeţul Prahova, prin firma Polnebo.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 03.08.2018

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
fabrica
, cumparare
, turci
, afaceri
, piatra
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide