Retail&Agrobusiness

Cele şase restaurante Chocolat au fost închise

Sub brandul Chocolat au fost deschise şase localuri, toate în Bucureşti

Sub brandul Chocolat au fost deschise şase localuri, toate în Bucureşti

Autor: Cristina Rosca

17.11.2015, 00:06 10666
Lanţul de restaurante Chocolat, care număra în total şase unităţi în Bu­cureşti, a fost închis după ce proprietarul acestuia, antreprenorul Tudor Constan­tinescu, a fost arestat pre­ventiv sub acu­zaţia de evaziune fiscală. „Echipa de mana­gement a Chocolat face toate de­mersurile pentru a redeschide în cel mai scurt timp restaurantele şi a continua să ofere locuri de muncă stabile tuturor celor 170 de an­gajaţi“, spun oficialii Cho­colat.
 
Tudor Constan­tinescu şi alte trei persoane au fost arestate preventiv pentru 30 de zile la finalul săptămânii trecute, proprie­tarul Chocholat fiind suspectat că, alături de alţi patroni de localuri, a făcut evaziune prin gestiune con­tabilă dublă, cu aju­torul unui pro­gram informatic. Tudor Constantinescu are 38 de ani şi acum mai bine de două decenii şi-a început studiile în domeniu. După mai mulţi ani în care a lucrat în Europa de Vest, Sta­tele Unite şi pe alo­curi prin Asia, el a decis să se întoarcă pe piaţa locală şi să pună bazele lanţului de restaurante Chocolat. Era anul 2006.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO