Retail&Agrobusiness

Fondatorul Snack Attack şi acţionarii Fratelli investesc 0,3 mil. € în cantina Şcolii Americane

Chef Foa: „Ne dorim să transmitem - zilnic - obiceiuri sănătoase, prin direcţionarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutriţional şi prin deschiderea către noi gusturi. Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul „Stradale“ şi am creat „Stradale Carnivale“, mai atractiv pentru un public tânăr.“

Chef Foa: „Ne dorim să transmitem - zilnic - obiceiuri sănătoase, prin direcţionarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutriţional şi prin deschiderea către noi gusturi. Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul „Stradale“ şi am creat „Stradale Carnivale“, mai atractiv pentru un public tânăr.“

Autor: Cristina Rosca

15.07.2015, 00:05 1240
Firma de catering Flavours, controlată fondatorul restaurantelor Snack Attack şi de cei patru acţionari ai grupului Fratelli, a devenit „bucătarul“ Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti (AISB). Astfel, după ce a câştigat licitaţia organizată de AISB, Flavours a devenit operatorul tuturor serviciilor de catering ale şcolii, compania urmând a deschide un nou food court în incinta instituţiei.
 
Activităţile din bucătăria şcolii vor fi coordonate de Florin Scripcă, Chef Foa, care face parte din echipa Flavours şi care coordonează o echipă de peste 60 de bucătari, având în subordine 10 bucătării, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro şi Willbrook Platinum Business & Convention Center.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO