Chef Foa: „Ne dorim să transmitem - zilnic - obiceiuri sănătoase, prin direcţionarea spre alternative echilibrate din punct de vedere nutriţional şi prin deschiderea către noi gusturi. Pornind de la aceste principii, am adaptat conceptul „Stradale“ şi am creat „Stradale Carnivale“, mai atractiv pentru un public tânăr.“
Firma de catering Flavours, controlată fondatorul restaurantelor Snack Attack şi de cei patru acţionari ai grupului Fratelli, a devenit „bucătarul“ Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti (AISB). Astfel, după ce a câştigat licitaţia organizată de AISB, Flavours a devenit operatorul tuturor serviciilor de catering ale şcolii, compania urmând a deschide un nou food court în incinta instituţiei.
Activităţile din bucătăria şcolii vor fi coordonate de Florin Scripcă, Chef Foa, care face parte din echipa Flavours şi care coordonează o echipă de peste 60 de bucătari, având în subordine 10 bucătării, printre care Biutiful, Biutiful By the Lake, Fratelli, Le Bistro şi Willbrook Platinum Business & Convention Center.