Retail&Agrobusiness

IKEA avertizează din nou! Două tipuri de ciocolată trebuie returnate

IKEA avertizează din nou! Două tipuri de ciocolată...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.06.2016, 12:03 2408

După ce, săptămâna trecută, IKEA şi-a avertizat clienţii să returneze barierele pentru copii din gama Patrull pentru că sunt nesigure, companie revine cu un anunţ privind două tipuri de ciocolată care se vând în magazinele sale, Choklad Mork 60% şi Choklad Mork 70%. Produsele nu au specificată suficient pe ambalaje prezenţa laptelui şi a alunelor din compoziţie, transmit reprezentanţii IKEA.

„Reţeta tabletelor de ciocolată neagră CHOKLAD MÖRK 60% şi CHOKLAD MÖRK 70% nu conţine lapte sau alune. În schimb, cele două tipuri de ciocolată sunt produse pe aceeaşi linie de producţie cu alte produse care conţin lapte şi alune, astfel încât există posibilitatea ca persoanele alergice la lapte sau alune să manifeste reacţii alergice în urma consumului celor două produse”, se arată în mesajul transmis de companie.

Clienţii care returnează produsele sunt chemaţi să le returneze în magazinul IKEA din Bucureşti, unde vor primi înapoi suma integrală plătită. Magazinul IKEA din Capitală a vândut aproximativ 69.000 de bucăţi din cele două produse şi nu a înregistrat sesizări din partea consumatorilor.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO