Retail&Agrobusiness

Radu Dumitrescu a preluat site-ul Restrograf şi l-a transformat într-o platformă de rezervări la restaurante

Radu Dumitrescu a preluat site-ul Restrograf şi l-a...

Autor: Cristina Roşca

06.11.2019, 18:10 358

„Avem deja peste 200 de restaurante active, însă vrem să ajungem la 800-1.000 doar în Bucureşti.“

Antreprenorul Radu Dumi­tres­cu, care deţine afaceri în sectorul res­ta­u­rantelor, a preluat recent site-ul Res­tro­graf, folosit anterior pentru recenzii de localuri HoReCa, şi l-a transformat într-o platformă de rezervări la restaurante. „În prezent avem peste 200 de restaurante partenere active şi vrem să ajungem la 800 – 1.000 doar în Bucureşti. Următorul pas este să ne extin­dem în cele mai puternice  şase oraşe din provincie, mai exact Cons­tanţa, Iaşi, Cluj-Napoca, Timi­şoara, Sibiu şi Braşov“, spune antreprenorul.

Astfel, cu platforma Restrograf el vrea să acopere un sfert sau chiar o trei­me din toate localurile din Capitală, con­form calculelor făcute de ZF pe baza da­telor existente. În Bucureşti există ast­fel circa 3.500 de restaurante. Radu Du­mi­tres­cu spune de ase­me­nea că ţinta pen­tru 2020 este să meargă în regiune şi nu nu­mai, însă nu înain­tea­ză nume de ţări spu­nând că mo­men­tan decizia nu este luată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO