Companii

Retailerul Palmers deschide 10 magazine

07.05.2008, 17:16 88

Compania austriaca Palmers, care a deschis primul magazin de lenjerie de pe piata locala in cadrul centrului comercial Baneasa Shopping City din Capitala, intentioneaza sa-si extinda reteaua cu inca 10 unitati in urmatorii ani.
Strategia de extindere a brandului, adus in Romania de catre compania 2B Consulting Retail and Management, vizeaza atat spatiile de comert stradal, cat si centrele comerciale din marile orase, numarul mediu al articolelor de lenjerie, costume de baie si dress-uri prezente intr-un magazin fiind de aproximativ 450. Primul magazin lansat in aprilie a avut in primele doua saptamani aproximativ 500 de clienti care au cumparat cel putin un produs din gama articolelor pentru femei sub brandul Palmers.
"Primul magazin Palmers deschis in centrul comercial din Baneasa a presupus investitii de peste 500.000 de euro, urmand ca acestea sa creasca pe masura extinderii retelei de magazine, atat in Bucuresti, cat si in tara", a declarat Ioana Berciu, unul dintre cei doi actionari ai companiei care detine franciza Palmers pentru Romania.
Produsele Palmers se adreseaza unei categorii de clienti cu venituri peste medie.
La nivel international lantul de magazine Palmers cuprinde 310 unitati, cea mai mare parte, in jur de 200 de magazine, fiind deschise in Austria. Pe piata lenjeriei, cei mai importanti competitori ai brandului Palmers sunt Jolidon, I.D.Sarrieri si Triumph.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO