Companii

Schweighofer, Regele Lemnului a ajuns să exporte în 72 de ţări. „Doar 21% din produsele finite ajung pe piaţa românească“

Omul de afaceri austriac Gerald Schweighofer provine dintr-o familie cu o istorie veche în prelucrarea lemnului

Omul de afaceri austriac Gerald Schweighofer provine dintr-o familie cu o istorie veche în prelucrarea lemnului

Autor: Ioana David

03.09.2014, 00:06 541
Holzindustrie Schweighofer SRL, principala firmă din grupul Holzindustrie Schweighofer, controlat de puternicul om de afaceri austriac Gerald Schweighofer, a realizat anul trecut vânzări de peste 370 mil. euro la export, adică 79% din totalul cifrei de afaceri.
 
„Holzindustrie Schweighofer SRL vinde 21% din produsele finite pe piaţa românească. Cota de piaţă înregistrează un trend de creştere constant. Restul producţiei noastre merge la export în 72 de ţări din jurul lumii, în special către pieţele din UE, Orientul Mijlociu, Asia şi Ame­rica“, au spus reprezentanţii companiei.
 
Holzindustrie Schweighofer SRL este cea mai mare firmă din sectorul de prelucrare a lemnului, o industrie de 3 mld. euro, în care s-a impus ca fiind şi cea mai profitabilă companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO