Companii

Spitalul „Grigore Alexandrescu" va angaja 99 de asistenţi medicali

Spitalul „Grigore Alexandrescu" va angaja 99 de...

Autor: Georgiana Mihalache

06.09.2016, 12:37 1048

Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Grigore Alexandrescu" din Bucureşti a scos la concurs 99 de posturi pentru asistenţi medicali generalişti (77), principali (20) şi debutanţi (2), data limită pentru depunerea dosarelor fiind 9 septembrie, potrivit unui comunicat emis de spital.

Persoanele care doresc să se angajeze la Spitalul Grigore Alexandrescu trebuie să îndeplinească nişte condiţii stabilite în funcţie de nivelul postului pe care îl vizează.

Astfel, asistenţii medicali debutanţi trebuie să aducă o diploma pentru a confirma că au terminat o şcoală sanitară postliceală, în timp ce asistenţii medicali principali vor obţine funcţia în urma unui examen şi trebuie să facă dovada unei experienţe de cel puţin cinci ani ca asistent medical.

La începutul anului, patru spitale din Bucureşti au anunţat că fac angajări de personal de la asistenţi medicali, infirmiere, până la consilieri juridici sau muncitori necalificaţi. Institutul Clinic Fundeni, Spitalul Maria Sklodowska Curie, Spitalul Sf. Pantelimon şi Institutul de Pneumoftiziologie Marius Nasta au scos la concurs în total 164 de locuri de muncă vacante.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO