Companii

Tranzacţie. Antreprenorul George Adragai devine singurul acţionar al covrigăriilor Luca, după ce Cosmin Postole s-a retras din business. „Compania a avut şi continuă să aibă o evoluţie bună“. Tinervis Group, compania care operează lanţul de simigerii Luca, a avut afaceri de 368 mil. lei anul trecut, plus 75%

Lanţul de covrigării Luca, fondat în 2010, a ajuns la circa 120 de unităţi astăzi, fiind prezent atât în oraşe mari, cât şi în localităţi mici şi medii.

Lanţul de covrigării Luca, fondat în 2010, a ajuns la circa 120 de unităţi astăzi, fiind prezent atât în oraşe mari, cât şi în localităţi mici şi medii.

Autor: Cristina Roşca

08.09.2023, 17:45 3045

Retailerul este cel mai extins jucător de pe piaţa de covrigării din România, având circa 120 de simigerii, potrivit estimărilor ZF, făcute pe baza datelor de pe site-ul propriu.

Antreprenorul George Adragai a devenit singurul acţionar al covrigăriilor Luca, după ce Cosmin Postole s-a retas din business, arată datele oficiale. Cei doi ai cofondat afacerea în 2010 şi au deţinut părţi egale din Tinervis Group, com­pa­nia care operează lanţul de simigerii.

„Aşa cum ştiţi, am pornit la drum în această aventură alături de partenerul şi prietenul meu Cosmin Postole, în 2010. Cosmin a luat decizia de a se retrage din companie acum mai bine de trei ani, din motive personale. Deşi nu mai sun­tem parteneri în Tinervis Group, avem în con­ti­nuare o relaţie personală, prin preocupări şi valori comune“, spune George Adragai în pri­ma sa declaraţie în presă.

Acţionarii Tinervis Group sunt unii dintre cei mai discreţi din piaţă, singurele informaţii dis­po­nibile privind reţeaua de simigerii fiind cele publice pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Deşi antreprenorul George Adragai spune că partenerul său Cosmin Postole s-a retras din business acum trei ani, oficial, „în acte“, schim­ba­rea e recentă, ea fiind publicată în Monitorul Oficial în august 2023.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO