Companii

Turcii de la Acibadem „tatonează“ piaţa pentru un spital

Turcii de la Acibadem „tatonează“ piaţa pentru un...

Autor: Ioana David

13.03.2014, 00:06 368
Grupul Acibadem din Turcia, care operează o reţea de 17 spi­tale generale şi 13 clinici ambulatorii, ia în calcul intrarea di­rectă pe piaţa locală prin intermediul unui spital după mo­delul celor din Turcia.
 
„Managementul analizează diverse propuneri care vin spre noi de a prelua spitale deja existente. (...) Nu există un plan concret, doar tatonări“, au spus reprezentanţii grupului Acibadem, fără să ofere şi alte detalii.
 
Acibadem este cel mai mare jucător privat din domeniul sănă­tăţii din Turcia, iar anul trecut şi-a deschis o repre­zen­tanţă în România, pe fondul creşterii numărului de pacienţi români. Acibadem este al doilea mare grup de domeniul sănătăţii la nivel mondial (după capitalizare), potrivit datelor furnizate, şi face parte din International Healthcare Holdings, o investiţie a Khazanah (fond de investiţii al guvernului din Malaiezia), a familiilor Mitsui (din Japonia) şi Aydinlar (din Turcia). Spitalele din grupul Aci­badem au peste 2.000 de paturi şi 90 de săli de operaţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO