Companii

Un craiovean a încasat 4,35 mil. de euro de la La Fântâna

Autor: Adelina Mihai

28.09.2010, 20:22 63

La Fântâna, cel mai mare "îmbuteliator local de apă înwatercoolere (sisteme de răcire - încălzire), deţinut de fondul deinvestiţii polonez Innova Capital, a cumpărat de la craioveanulŞerban Andrei firma importatoare şi distribuitorare depurificatoare de apă Rokor Ecostyle, într-o tranzacţie de 4,35milioane euro. La Fântâna a avut anul trecut o cifră de afaceri de17 milioane de euro, iar reprezentanţii companiei spun că nouaachiziţie le aduce o cotă de piaţă de peste 80%.

Rokor Ecostyle, al cărei acţionar majoritar a fost până înprezent Şerban Andrei, a înregistrat anul trecut o cifră de afaceride aproximativ 2,5 milioane de euro.
Aceasta nu este prima schimbare din acest an adusă în business-ulLa Fântâna. De la începutul acestui an, compania l-a adus laconducere pe Mihai Matyas, un fost executiv al Pepsi. Compania aanunţat anterior că va înregistra o majorare a cifrei de afaceri cu10%, bazată pe o creştere a vânzărilor destinate segmentuluicasnic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO