Companii

Urmează marţi, 3 mai 2022, conferinţa ZF/First Bank „Cum putem folosi expertiza businessului american în România“. Cum îşi va juca statul român cărţile pentru atragerea de investiţii în noul context geopolitic? Ce vor investitorii şi ce fel de investiţii finanţează băncile?

Urmează marţi, 3 mai 2022, conferinţa ZF/First Bank...

Autor: Răzvan Botea

27.04.2022, 00:06 201

România are nevoie de investiţii pentru a trece de la o creştere economică la o dezvoltare economică, astfel încât să reducă decalajul dintre regiunile ţării. Orice investiţie este bună în actualul context geopolitic, fie că este realizată de un investitor străin, din Europa, din Statele Unite, fie că investiţia este realizată de o companie românească, fie că investiţia este realizată de stat.

Actualul context geopolitic şi economic deschide calea unor oportunităţi de investiţii în sectorul energetic, agricultură, industria de prelucrare alimentară, IT, logistică şi chiar în industria de apărare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO