Companii

Vascar Vaslui: afacerile au înregistrat o creştere de 14% în primul semestru

Vascar Vaslui: afacerile au înregistrat o creştere de...

Autor: Cristina Bellu

11.08.2016, 00:04 181
Vascar Vaslui, producătorul meze­lurilor şi conservelor din gama „Moldova în Bucate“, a înregistrat un avans de 14% al cifrei de afaceri în primele şase luni ale anului comparativ cu perioada similară a anului trecut.

Compania nu a precizat valoarea cifrei de afaceri.

Potrivit companiei, cea mai importantă evoluţie a fost înregistrată pe seg­mentul preparatelor din carne, unde vânzările au crescut cu 24% în perioada menţionată, faţă de primul semestru al anului trecut şi o creştere în volum de 26%. „Extinderea distribuţiei în Bucureşti, prin creşterea semnifi­ca­tivă a numărului de magazine tradi­ţionale partenere, şi dezvoltarea reţelei de IKA susţin obiectivul nostru stra­tegic de a deveni un brand naţional pre­ferat de toţi românii, indiferent de regiunea de unde provin“, spune Vlad Ciuburciu, director de marketing Vascar. Compania avea la finalul anului trecut o cotă de piaţă de 3% în cate­goria mezelurilor, 4% în categoria pateu şi 6,4% în categoria de mâncare şi carne la conservă. Vascar a înregistrat în 2015 o cifră de afaceri de 61,2 mil. lei, faţă de 59,3 mi. lei în anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO