Companii

Ziarul Financiar şi Vodafone invită antreprenoarele să-şi spună povestea folosind „leapşa“ #femeiinbusiness

Alexandru Băloi, director divizia de soluţii pentru antreprenori a Vodafone România

Alexandru Băloi, director divizia de soluţii pentru antreprenori a Vodafone România

Autor: Adelina Mihai

21.03.2022, 00:05 425

Alexandru Băloi, Vodafone: „Luna martie ne oferă încă un prilej de recunoaştere a antreprenoriatului feminin“.

Ziarul Financiar şi Vodafone lansează astăzi o nouă campanie dedicată antreprenoarelor din România, care ar deveni următoarele invitate ale emisiunii Femei în business. „Leapşa“ #femeiinbusiness, o iniţiativă prin care cititorii sunt încurajaţi să nominalizeze femeile-antreprenor pe care le admiră cu hashtag-ul #femeiinbusiness, iar ulterior zece dintre antrepre­noarele nominalizate vor fi invitatele emisiunii Femei în Business.

„Exemplele pe care le-am descoperit prin poveştile pe care le-aţi prezentat în cadrul emisiunii Femei în business ne-au arătat că antreprenoriatul feminin este puternic reprezentat pe piaţa locală, este dinamic, vibrant şi de succes. Am regăsit exemple de afaceri de toate dimen­siunile – de la businessuri de familie până la companii mari – şi dintr-o mare varietate de domenii, dezvoltate de femei care au avut curajul să urmeze calea antreprenoriatului şi apoi au avut forţa şi deter­minarea de a continua, în ciu­da tuturor dificultăţilor. (...) Fe­meile pot construi business-uri şi cariere de succes în orice domeniu, inclusiv tehnologie şi soluţii digitale. Luna martie ne oferă încă un prilej de recunoaştere a antreprenoria­tului feminin şi de a aduce în prim-plan cât mai multe antreprenoare şi poveştile business-urilor pe care le-au construit“, a explicat Alexandru Băloi, director divizia de soluţii pentru antreprenori a Vodafone România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO