Constructii & Imobiliare

Elis Pavaje a livrat materiale în valoare de 2,2 mil. lei pentru cel mai mare resort de golf din România

Elis Pavaje a livrat materiale în valoare de 2,2 mil....

Autor: Cristina Bellu

26.10.2017, 13:10 329

Producătorul de pavele şi borduri Elis Pavaje a livrat materiale în valoare de 2,2 milioane lei pentru amenajarea exterioară a proiectului Theodora Golf Club, cel mai mare resort de golf din România, dezvoltat de antreprenorul Ioan Popa, proprietarul grupului Transavia.

„Theodora Golf Club este unul dintre cele mai mari proiecte pentru care am furnizat produse în acest an.”, spune Emil Goţa, director general al Elis Pavaje.

Materialele au fost utilizate pentru delimitări ale spaţiilor verzi, realizarea zonelor pietonale şi parcărilor, precum şi pentru amenajarea spaţiului de relaxare, agrement şi cazare din cadrul clubului.

Theodora Golf Club a fost construit în localitatea Teleac, comuna Ciugud din judeţul Alba, pe o suprafaţă de 62 de hectare, în urma unei investiţii totale de 15 milioane de euro. Principala atracţie a complexului este terenul de golf, cu o suprafaţă de 56 hectare, pe care se desfăşoară cele 18 parcursuri, fiind cel mai mare teren de golf din ţara noastră.

Complexul mai cuprinde pe lângă terenul de golf şi un ansamblu de 14 vile cu 82 de camere duble la standard de patru stele, o sală de conferinţe, o piscină exterioară, clădirea administrativă a clubului, un bar şi un restaurant rafinate.

Fondatorii clubului de golf sunt omul de afaceri Ioan Popa şi fiica sa Theodora, familia Popa fiind deţinătoarea companiei Transavia, specializată în producţia de carne de pui.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO