Constructii & Imobiliare

Organizatorii Salonului Imobiliar Bucureşti se aşteaptă la peste 8.000 de vizitatori în weekend

Organizatorii Salonului Imobiliar Bucureşti se...

Autor: Bogdan Alecu

28.02.2019, 14:27 341

Noi proiecte rezidenţiale cu peste 6.000 de apartamente vor fi prezente în premieră la ediţia a şasea a Salonului Imobiliar Bucureşti, care începe vineri, 1 martie la Palatul Parlamentului. Executivul a aprobat săptămâna trecută plafonul total de garantare aferent Prima Casă 2019, cu fonduri totale de 2 miliarde de lei.

"Cu Salonul Imobiliar Bucureşti am crescut gradual cu o creştere anuală de aproximativ 10-15%, ajungând la o medie de 8.000 de vizitatori. Am început cu 60 de expozanţi şi am ajuns la o medie de 90-100. Cei mai mari dezvoltatori sau agenţii imobiliare lansează marile proiecte imobiliare la SIB, oferta fiind completată de soluţii de finanţare (bănci şi brokeri de credite), soluţii de design interior şi mobilier, agenţii specializate pe piaţa veche, case de vacanţă sau companii de construcţii pentru cei care preferă să îşi construiască o casă pe pământ", a spus Alin Caraman, organizatorul salonului care va avea loc în acest weekend.

În cadrul evenimentului printre expozanţi vor fi cei de la Prime Kapital care vor prezenta  Marmura Residence, un proiect dezvoltat pe o suprafaţă de 15.000 mp, lângă staţia de metrou Jiului din zona Bucureştii Noi, oferind 458 de apartamente de 1-4 camere. City Point, ansamblul din zona Aviaţiei vine cu o nouă fază a proiectului, respectiv 406 apartamente în 3 blocuri. Totodată, dezvoltatorul lansează şi prima etapă din Green Point, un ansamblu ce va fi dezvoltat pe terenul fostei fabrici de sticlă Siteh de pe bulevardul Basarabia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO