Eveniment

17 mil. euro buget, 151 de angajaţi şi nu au fost în stare să facă un site pentru turism

Întrebat la ZF Live ce buget a avut anul trecut ANT, şeful instituţiei, Răzvan Filipescu,  a răspuns: „Undeva la 77 de mii de milioane de lei (...) 77 de miliarde de lei, nu, 77 de milioane de lei la care se adaugă banii din fonduri europene“.

Întrebat la ZF Live ce buget a avut anul trecut ANT, şeful instituţiei, Răzvan Filipescu, a răspuns: „Undeva la 77 de mii de milioane de lei (...) 77 de miliarde de lei, nu, 77 de milioane de lei la care se adaugă banii din fonduri europene“.

Autor: Cătălina Butan, Mirabela Tiron

18.02.2014, 00:05 336
Răzvan Filipescu, preşedintele Autorităţii Naţio­nale pentru Turism, o instituţie în coordonarea ministrului pentru turism (Maria Grapini) şi în subordinea Ministerului Economiei, cu 151 de angajaţi, a spus că lucrează la dezvoltarea unui site oficial pentru promovarea României ca destinaţie turistică şi că „mâine, poimâine, zilele astea“ se va depune cererea de finanţare pentru acest proiect la organismul intermediar.
 
„Deocamdată, România nu are un site oficial pentru turismul românesc. Este un proiect la care lucrăm în prezent în două etape: realizarea platformei online şi a campaniei online (...) Acest proiect făcea parte din studiul de marketing din 2010 şi care din diverse motive nu a fost făcut“, a declarat  ieri Filipescu la emisiunea ZF Live.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO