Eveniment

50 de tone de îngrăşăminte în valoare de 50.000 de euro, delapidaţi în Constanţa

50 de tone de îngrăşăminte în valoare de 50.000 de...

Autor: Andreea Tobias

24.09.2022, 13:56 60

50 de tone de îngrăşăminte în valoare de 50.000 de euro au găsit poliţiştii de la Transporturi Maritime Constanţa în urma unor percheziţii. Un bărbat a fost reţinut.

Poliţiştii de la Transporturi Maritime Constanţa au făcut vineri 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Constanţa, la persoane bănuite că şi-ar fi însuşit, prin mijloace frauduloase, 50 de tone de îngrăşăminte, având o valoare de aproximativ 50.000 de euro.

La percheziţii au fost confiscaţi peste 13.000 de euro, fiind indisponibilizat un cap tractor şi o remiremorcă, susceptibile de a fi fost folosite la săvârşirea infracţiunii, informează Poliţia.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a reţinut un bărbat de 32 de ani, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. Acesta e acuzat şi de conducere cu numere false.

Sâmbătă, bărnatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, cu propunere de sesizare a instanţei de judecată, în vederea arestării preventive.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO