Agrobusiness

Agroindustriala Pantelimon ia fonduri europene de 400.000 de euro pentru dezvoltarea fabricii de lapte şi a fermei de vaci. „Sunt operaţiuni care încă se fac manual şi pe care vrem să le mecanizăm complet.“

22 mai 2018 Autor: Roana Rotaru

Ferma de vaci de lapte Agro­industriala Pantelimon din judeţul Ilfov, un business deţinut de fermierul Mihai Petcu, vrea să investească 400.000 de euro din fonduri europene în modernizarea şi dezvoltarea fabricii de lactate şi a fermei de vaci.

Agroindustriala Pantelimon deţine 600 de bovine, o fabrică de procesare a laptelui şi o fermă de animale care funcţionează după modelul de afaceri al unei grădini zoologice.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.05.2018

 
Cuvinte cheie:
Agrobusiness
, Agroindustriala Pantelimon
, fonduri europene
, fabrfica de lapte
, ferma
, dezvoltare
, lactate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide