Eveniment

Alertă cu bombă la o clădire de pe Calea Şerban Vodă

Alertă cu bombă la o clădire de pe Calea Şerban Vodă

Autor: Mediafax

14.07.2016, 17:57 6167

Zeci de persoane au fost evacuate de poliţişti dintr-o clădire de pe Calea Şerban Vodă după ce la numărul de urgenţă 112 a fost anunţată existenţa unui dispozitiv exploziv.

"Acum jumătate de oră au venit gardienii clădirii la noi şi ne-au spus că e o bombă şi că trebuie să evacuăm. Am coborât. Era poliţia la etajul 1", a declarat unul dintre cei care lucrează în clădirea la care s-a dat alarma.

Care sunt diferenţele dintre vălurile islamice purtate de femeile musulmane

Cel mai bine ”păzit” secret al Facebook: Al doilea site al reţelei de socializare, gândit special pentru a vorbi cu prietenii

"Nu ne-au spus prea multe. Ne-ai zis să ieşim că e o ameninţare cu bombă. Am coborât, nu s-a panicat nimeni. În clădirea asta sunt multe firme", a declarat o altă persoană evacuată.

O persoană a anunţat la numărul de urgenţă 112 existenţa unui dispozitiv exploziv la o clădire de pe Calea Şerban Vodă, la faţa locului fiind trimişi pirotehnişti ai Poliţiei Capitalei, care intervin la momentul transmiterii ştirii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO