Eveniment

Boc a asigurat FMI că situaţia celor două legi votate de către deputaţi va fi rezolvată rapid

22.10.2010, 09:45 18

Premierul Emil Boc i-a asigurat pe reprezentanţii FonduluiMonetar Internaţional (FMI) că situaţia generată de proiecteleadoptate de către deputaţi, privind TVA de 5% pentru alimente şineimpozitarea pensiilor sub 2.000 lei, va fi rezolvată rapid, audeclarat agenţiei Mediafax surse guvernamentale.

Boc a avut, joi seara, o întâlnire informală cu reprezentanţiiFondului Monetar Internaţional, Băncii Mondiale şi ComisieiEuropene.

"Cele două legi adoptate de către Camera Deputaţilor aureprezentat, inevitabil, un subiect de discuţie, iar premierul aasigurat că situaţia va fi rezolvată rapid", au arătat surselecitate.

Cu puţin înainte de întâlnirea cu premierul, şeful misiuniiFondului în România, Jeffrey Franks, a declarat că problema legatăde TVA de 5% pentru alimentele de bază şi neimpozitarea pensiilorde sub 2.000 de lei trebuie rezolvată până la 1 noiembrie, dataîncheierii evaluării FMI în România. Citiţi mai mult despresituaţia celor două legi votate de cătredeputaţi pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO