Eveniment

BREAKING! Armata rusă avertizează populaţia din Kiev să părăsească anumite cartiere, pentru că va face bombardamente puternice

BREAKING! Armata rusă avertizează populaţia din Kiev...

Autor: Mihai Draghici

01.03.2022, 15:45 2940

Ministerul rus al Apărării a emis, marţi după-amiază, un avertisment adresat populaţiei civile privind planul de a efectua atacuri punctuale asupra unor obiective militare şi ale serviciilor secrete din Kiev.

"Pregătim atacuri de mare precizie asupra centrelor tehnologice ale Serviciului Ucrainean de Securitate (SBU) şi asupra Bazei 72 pentru operaţiuni de război psihologic din Kiev", anunţă Ministerul rus al Apărării, conform unui comunicat citat de postul BBC News.

"Îi îndemnăm pe cetăţenii ucraineni care sunt folosiţi de naţionalişti pentru a lansa provocări asupra Rusiei, precum şi pe locuitorii Kievului care sunt în apropierea centrelor vizate să îşi părăsească locuinţele. Scopul operaţiunii este de a opri atacurile informaţionale împotriva Rusiei", a subliniat Ministerul rus al Apărării.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO