Eveniment

Ce este în agenda directorilor generali, la „CEO Survey 2012“

Ce este în agenda directorilor generali, la „CEO Survey 2012“

Foto Shutterstock

Autor: Adelina Mihai

24.05.2012, 00:03 387

Mariana Câmpeanu, ministrul muncii, familiei şi protecţiei sociale, Dan Şucu, CEO al Mobexpert, Robert Arsene, director general al Agricover, Sorin Mîndruţescu, preşedintele AmCham România, Vasile Iuga, CEO al PricewaterhouseCoopers România şi Henrik Nenzen, general manager şi membru în consiliul de administraţie al Ford România, vor dezbate luni 28 mai la conferinţa "CEO Survey - perspective economice şi ten­dinţe pe piaţa forţei de muncă din România în 2012" cele mai fierbinţi teme de pe agenda managerilor în 2012.

Evenimentul aduce în prim-plan rezultatele unei cercetări asupra executivilor de top din companiile româneşti care analizează provocările pe care le au executivii de top din România în 2012, dar mai ales viziunea liderilor celor mai mari companii locale în ceea ce priveşte evoluţia economiei şi a intenţiilor de angajare ale acestora în prezent.

Unul dintre rezultatele acestei cercetări arată că deşi criza ar fi trebuit să mai reducă din problemele angajatorilor la recrutare, deficitul de talente încă există pe piaţă, de aceea trebuie găsite noi soluţii pentru a reduce intensitatea luptei pentru angajaţii valoroşi.

Peste două treimi din managerii chestionaţi pentru realizarea "CEO Survey" vor să crească investiţiile în dezvoltarea angajaţilor, semn că anii de criză i-au făcut pe executivi să aprecieze mai mult valoarea adăugată pe care le-a adus-o cu adevărat forţa de muncă în business.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO