Eveniment

Ce se va întâmpla cu românii după Brexit: Ambasadorul britanic la Bucureşti, despre Brexit: Românii din UK vor avea aceleaşi drepturi

Ce se va întâmpla cu românii după Brexit: Ambasadorul...

Autor: Departamentul Social

28.11.2018, 13:31 121

Ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble, a declarat, miercuri, referitor la acordul privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, că acesta prevede că românii care trăiesc în Marea Britanie vor continua să aibă aceleaşi drepturi. 

"Acest acord făcut de Uniunea Europeană privind ieşirea Marii Britanii din UE este un pas foarte important. Printre alte lucruri, prevede că cetăţenii britanici care trăiesc în România şi românii care trăiesc în Marea Britanie vor continua să aibă aceleaşi drepturi ca până acum. Consider că este un acord pozitiv. Aşteptăm aprobarea acestuia în Parlamentul britanic. Ne mutăm acum într-o fază în care trebuie să dezvoltăm în detaliu viitoarele relaţii politice", a declarat ambasadorul britanic la Bucureşti, Andrew Noble.

Proiectul de acord privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană a fost aprobat de liderii celor 27 de ţări europene, în cadrul summitului de duminică din Bruxelles, a anunţat Donald Tusk, preşedintele Consiliului European. Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană în data de 29 martie 2019.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO