Eveniment

Cel puţin zece răniţi după ce un TIR a intrat într-un microbuz cu pasageri, în Hunedoara

Cel puţin zece răniţi după ce un TIR a intrat...

Autor: Andreea Tobias, Ramona Rosulescu

03.06.2016, 12:29 1846

Accindentul rutier s-a produs pe drumul care leagă judeţul Hunedoara de judeţul Caraş-Severin, la locul respectiv fiind trimise echipaje de prim-ajutor atât din Hunedoara, cât şi din Caraş.

”S-a produs un accident rutier la Zeicani, pe DN 68 A. În evenimentul rutier este implicat un microbuz şi un autotren, din informaţiile preliminare este posibil să fie 10 răniţi. Nu avem informaţii la acest moment despre vreo persoană decedată. Se pare că şoferul microbuzului ar fi încarcerat. Inspectorul şef al ISU a activat planul roşu de intervenţie, ceea ce înseamnă că se deplasează forţe sporite”, a declarat, vineri, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al ISU Hunedoara, Anemona Doda.

Tot din primele informaţii a rezultat că microbuzul circula regulamentar dinspre Timişoara spre Târgu-Jiu, iar TIR-ul a pătruns pe contrasens.

De asemenea, traficul între Haţeg şi Caransebeş este blocat pe ambele sensuri.

Spre locul accidentului au plecat patru ambulanţe SMURD, trei ambulanţe de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Hunedoara, două ambulanţe tip B2 de la Caraş. De la Deva a plecat descarcerarea grea, o autospecială mixtă de descarcerare şi o autospecială pentru victime multiple.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO