Eveniment

Christoph Daum: Ne-am aşteptat la un rezultat mai bun, aşa că e normal să fim dezamăgiţi

Christoph Daum: Ne-am aşteptat la un rezultat mai bun,...

Autor: Andrei Pal

11.06.2017, 00:02 4521

România şi-a compromis şi şansele teoretice la calificare după ce a pierdut 3-1 în Polonia, un nou meci foarte slab făcut de selecţionata lui Christoph Daum. În ciuda faptului că am arătat foarte prost, selecţionerul României continuă să fie sigur că nu trebuie să îşi dea demisia.

”Ne-am aşteptam la un rezultat mai bun, aşa că e normal să fim dezamăgiţi. Am primit trei goluri din faze fixe şi ne-am trezit prea târziu. După un asemenea meci trebuie să ne analizăm situaţia şi să vedem câte puncte mai avem nevoie pentru locul doi. Nu spun că e imposibil, dar e foarte dificil”, a spus Daum după meci.Întrebat dacă are de gând să îşi dea demisia, Daum a replicat.

”De ce? Sunt întrebat asta de săptămâni, nu ştiu de ce mă întrebaţi! Trebuie să lucrăm la o nouă generaţie, să investim în tineri şi să rămânem uniţi şi în situaţii dificile. Lumea din Bucureşti mă opreşte pe stradă şi îmi spune să rămân pentru că e nevoie de mine”.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO