Eveniment

CL Suceava a aprobat asocierea cu Dragomirna Golf Resort pentru un complex turistic cu teren de golf

Autor: Tiberiu Bujdei

31.03.2011, 23:38 149

Consiliul Local Suceava a aprobat, joi, asocierea dintrePrimăria Mitocul Dragomirnei şi firma Dragomirna Golf Resort învederea construirii primului complex turistic cu teren de golfprofesionist din judeţ, investiţia fiind estimată la 40 de milioanede euro. Complexul turistic va fi ridicat în apropiereamunicipiului Suceava, în comuna Mitocul Dragomirnei, pe o suprafaţăde 60 de hectare, mărginit de pădure, în apropierea laculuiLipoveni.

Reprezentantul Dragomirna Golf Resort, Daniel Tănase, aprezentat consilierilor locali suceveni întregul proiect, care vainclude un hotel de patru sau cinci stele, cu 150 camere, carefoloseşte elemente arhitecturale locale, un teren de golf cu 18cupe, o academie de golf cu teren de instruire de nouă cupe şifacilităţi specifice, un centru de conferinţe modular, un centruSPA, tratamente cosmetice şi înfrumuseţare, terenuri de sport,spaţii comerciale, restaurante, scenă pentru spectacole în aerliber şi zone dedicate agrementului. Proiectul a fost realizat de ofirmă de specialitate din Germania, iar construcţia acestui complexva dura aproximativ trei ani de la începerea lucrărilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO