Eveniment

Complex auto de 5 milioane de euro

01.07.2004, 00:00 38

Perugia Auto isi va extinde activitatea pe piata din Bucuresti prin deschiderea, in luna septembrie, a unui nou complex auto in care va amplasat si sediul companiei, investitie care se ridica la cinci milioane de euro.
Realizarea acestei investitii, finantata in parti egale din fonduri proprii si credite bancare, a fost decisa pornind de la estimarile privind evolutia pietei auto in Romania.
"Potentialul pietei auto din Romania, sub aspectul numarului de locuitori si al numarului de firme, precum si perspectiva apropiata a integrarii in Comunitatea Europeana, au impus realizarea unei astfel de investitii", a declarat ieri presedintele Perugia Auto, Fausto Mastrini.
Unitatea, cu o dispunere pe trei nivele, va avea o suprafata construita de 6.200 de metri patrati, la care se adauga alti 2.700 metri patrati alocati parcarii si spatiilor exterioare de expunere.
Spre deosebire de celelate doua showroom-uri ale companiei, dedicate fiecare unei singure marci, in noul complex vor exista suprafete de expunere pentru toate marcile comercializate - Fiat, Alfa Romeo, Lancia, SsangYong, dar si un spatiu special amenajat pentru gama de autovehicule second hand.
Perugia Auto, societate cu capital majoritar italian (76%), si-a inceput activitatea in anul 1993, fiind primul concesionar pentru marcile Fiat si Alfa Romeo din Romania.
Vinzarile firmei au crescut cu circa 40% in primul semestru, atingind nivelul de 750 de contracte de vinzare incheiate. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO