Eveniment

Copos a luat 2,2 mil. euro de la CEC pentru Rapid

19.05.2010, 23:52 20

Omul de afaceri George Copos, finantatorul echipei de fotbalRapid si proprietarul mai multor afaceri in turism, panificatie siindustrie, a contractat un credit de 2,2 milioane de euro de labanca de stat CEC pentru societatea comerciala Fotbal Club RapidSA.

"Creditul a fost luat pentru plata cheltuielilor de capital,salarii, facturi, restante si a datoriilor din 2008, inclusiv acelor catre bugetul statului. Am depus doua garantii reale la CEC,care au o valoare de peste 7 milioane euro", a declarat omul deafaceri George Copos. Intrebat de ce a ales o banca de stat pentrucontractarea acestui credit, Copos a raspuns ca a vrut sa vada cumfunctioneaza o creditare de la o banca de stat si ca din respectpentru banca CEC nu va oferi informatii legate de conditiile decreditare. Oficialii CEC au transmis ca nu pot oferi nicioinformatie legata de acest credit pe motive deconfidentialitate.

Proprietarul grupului de firme Ana Holding, cu venituri de 60 demilioane de euro in 2009, a contractat si anul trecut un credit invaloare de 25 de milioane de euro de la BRD Société Générale, unuldintre cele mai mari imprumuturi contractate intr-un an de criza pepiata romaneasca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO