Eveniment

Criminal în libertate în Timiş: Un bărbat a înjunghiat patru oameni şi a lovit cu maşina un poliţist. Una dintre persoanele înjunghiate, un bărbat care care jogging cu soţia în parc, a murit

Criminal în libertate în Timiş: Un bărbat a...

Autor: Laura Buciu

03.07.2019, 11:50 1125

Cei doi soţi înjunghiaţi în parcul din localitatea Făget făceau jogging, miercuri dimineaţa, când au fost atacaţi cu un cuţit de individul recidivist, căutat de poliţiştii din Timiş. Autorul a fugit cu o bicicletă, apoi a furat o maşină, înjunghiind alte două persoane, apoi a lovit un poliţist.

Cei doi soţi din Făget făceau jogging, în parc, în momentul în care au fost atacaţi cu un cuţit. Bărbatul a murit pe loc, iar soţia sa este în comă şi va fi dusă cu un elicopter la Spitalul din Timişoara.

După atacul din parc, autorul a furat o bicicletă, cu care a mers spre satul Temereşti, iar pe drum a furat o maşină. Pentru a reuşi, a înjunghiat alte două persoane.

În încercarea de a scăpa de poliţiştii care îl urmăreau şi care au tras focuri de armă spre maşină, individul a lovit, cu maşina furată, o altă persoană, despre care, surse judiciare afirmă că ar fi poliţist.

Surse judiciare au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că individul care a atacat cinci persoane se numeşte Ionel Boldea şi este din localitatea timişeană Bichigi. Poliţiştii au reuşit să găsească maşina pe care bărbatul a furat-o, autoturismul fiind abandonat la intersecţia drumului dintre Temereşti şi Birchiş.

Bărbatul, care nu a fost prins până la ora transmiterii acestei ştiri, este recidivist, spun oamenii legii.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO