Eveniment

Dan Şova, despre sesizarea ANAF către DNA: Este o decizie politică, dosarul e făcătură

Dan Şova, despre sesizarea ANAF către DNA: Este o decizie politică, dosarul e făcătură

Foto: Stefan Birlodeanu

Autor: Florin Ciolac

26.07.2011, 14:04 215

Senatorul PSD Dan Şova a declarat pentru Mediafax că decizia ANAF de asesiza DNA în legătură cu contractele pe care fosta sa firmă le-aderulat la Rovinari şi Turceni este una pur politică.

"Este o decizie politică, prin care domnul Blejnar (SorinBlejnar, preşedintele ANAF - n.r.) încearcă să acopere marileprobleme pe care le are. Tot ceea ce spune ANAF este o făcătură.Dar dacă vor să se folosească de instituţiile statului pentrurăfuieli politice, este treaba lor", a declarat senatorul PSD.

Şova a mai spus că nici el, nici ceilalţi colegi din fosta firmă"Şova şi asociaţii" nu au fost înştiinţaţi de ANAF în legătură cusesizarea făcută către DNA.

El a adăugat că ANAF le-a respins foştilor colegi de firmă, dela vremea derulării contractelor respective, şi accesul laprocesul-verbal prin care ANAF acuza neregularităţile.

ANAF a trimis o sesizare Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA)în legătură cu preşedintele PSD, Victor Ponta, şi cu senatorul PSDDan Şova, sesizarea vizând contracte cu complexurile Rovinari şiTurceni, transmit televiziunile de ştiri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO