Eveniment

Deloitte/ZF „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie?“ Andrei Burz-Pînzaru, Reff & Asociaţii/Deloitte Legal: E imperativ ca antreprenorii români să se raporteze la sustenabilitate ca la un subiect de care depinde succesul businessului

Andrei Burz-Pânzaru: cred că există o incidenţă din ce în ce mai mare de business, de acces la capital, acces la resurse şi acces la clienţi şi loc unde te situezi în preferinţele clienţilor.

Andrei Burz-Pânzaru: cred că există o incidenţă din ce în ce mai mare de business, de acces la capital, acces la resurse şi acces la clienţi şi loc unde te situezi în preferinţele clienţilor.

Autor: Răzvan Botea

05.05.2023, 11:50 131

♦ Deloitte România şi ZF au organizat săptămâna aceasta dezbaterea „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie?“.

Andrei Burz-Pînzaru, partener Reff & Asociaţii/Deloitte Lega şi liderul practicii specializate în domeniul financiar-bancar, a spus, la conferinţa Deloitte/ZF „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie?“, că antreprenorii locali trebuie să se gândească la sustenabilitate ca la un factor de care depinde succesul businessului lor.

„În contextul în care acestui trend se adaugă şi un trend în creştere, de ridicare a conştientizării şi a folosirii drept criteriu de selecţie de către consumator, mi se pare că e imperativ ca antreprenoriatul local să se raporteze la acest subiect ca fiind un subiect de care ţine succesul businessului lor în viitor“, a spus  Andrei Burz-Pînzaru.

Deloitte România, cu sprijinul media al Ziarului Financiar, a organizat miercuri videoconferinţa „Ce înseamnă o finanţare sustenabilă? Ce impact are în business şi în economie? Cadrul de reglementare, instrumente financiare, perspectiva băncilor şi a finanţatorilor vs. perspectiva companiilor şi a investitorilor.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO